Ако медийната среда у нас има дъно, то Соня Колтуклиева

...
 Ако медийната среда у нас има дъно, то Соня Колтуклиева
Коментари Харесай

Медийна компаньонка номер 1 ли е Соня Колтуклиева? Ето как лапа от Цветан Василев до Борисов!

 Ако медийната среда у нас има дъно, то Соня Колтуклиева доста евентуално от дълго време е стигнала там и дълбае още надолу. Платената говорителка на доста властимащи е брилянтната изпълнителка на всевъзможни поръчки, стига те да са подплатени с яки пачки, написа narod.bg

Известна с близостта си с банкера дезертьор – Цветан Василев, през днешния ден Соня сполучливо го е сменила с други „ банкомати ”. Ако преди венцеславеше шефа на банкрутиралата КТБ през днешния ден се приказва в медийните среди, че Колтуклиева се е закачила за  Бойко Борисов, който е новата й финансова муза. За нея морал и чест са някакви имагинерни понятия. Важно е да има пари, другото няма смисъл. 

Коментаторката веща по всички тематики сама призна, че е взимала пари от Цветан Василев. Говори за скромната сума от 90 000 лв., само че какъв брой са в действителност знаят единствено двамата. 

Към днешна дата Колтуклиева към момента е обвинена за укриване на налози, като на едно от делата в правосъдна зала стана ясно, че е взела на ръка три пъти по 30 хиляди лева персонално от Цветан Василев. Тези 90 хиляди лева в действителност са пари на вложителите в КТБ, раздадени с лека ръка от Цветан Василев, а въпросната госпожа, която се изявява като гальовен глас на банкера, ги е укрила от Национална агенция за приходите. Не ли това чиста форма на пране на пари? За скандалната скица, с която Колтуклиева се е облажила с 90 хил.лв., пред съда описа тогавашната дясна ръка на Василев Бисер Лазов. Той е главният очевидец на държавното обвиняване по мегаделото за източването на трезора. Пред магистратите показания даде и някогашният основен счетоводител на финансовата къща на мустакатия аферист „ Фина С “, който изясни, че парите, които Колтуклиева е получила, са точно от активите на КТБ. Лазов разкри пред съда, че Цветан Василев персонално му наредил да изплаща крупни суми ежемесечно на журналистката. Парите били преведени на няколко транша. А по време на съвещанието експертиза потвърди, че на разписките за получените пари е точно подписът на журналистката, написа skandalno.net.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР